Go to Top

Mødelokaler

Hold dine møder på Hotel Chagall i Aalborg

Mangler du et sted at afholde dit kursus, møde eller andet arrangement? Så gør vi det nemt for dig!

Afhold dit møde eller kursus i et af vores to mødelokaler på Hotel Chagall i Aalborg. Vi har mødelokaler med plads til mellem 2 og 80 deltagere. Skal du bruge større mødelokaler end det, kan vi anbefale vores luksuriøse søsterhotel, nemlig Radisson Blu Limfjord Hotel, som har plads til op til 200 mødedeltagere i samme lokale. Det er selvfølgelig muligt at lave en aftale med overnatning på både Hotel Chagall og Radisson selv om mødet kun afholdes ét af stederne.

Er I mere end 200 mødedeltagere er DGI Huset et godt alternativ.

 

Bestil mødelokale nu på tlf. 9812 6933 eller info@chagall.dk!
Læs mere om Hotel Chagalls parkeringsforhold her.  

Mødelokalerne er holdt i lyse neutrale farver, og er udstyret med trådløst internet, flipover, whiteboard samt en projekter i det største lokale. Mødelokalerne er placeret ved siden af vores gårdhave, så der nem adgang til frisk luft i pauserne.

Vi er placeret i hjertet af Aalborg, kun få hundrede meter fra bus- og togstation, gågader og Aalborgs nye havnefront. Der er mulighed for parkering i vores garage, ellers er der placeret en større parkeringsplads kun 20 meter fra vores hotel.

Hotellets store mødelokale – Teatersalen

Hotellets store mødelokale kalder vi Teatersalen, og her er der plads til op til 80 personer. Der er naturligvis både projektor, whiteboard, flipover og gratis WiFi.

Bestil det store mødelokale nu på tlf. 9812 6933 eller info@chagall.dk!
Overnatning med Benefits? Læs mere her.  

Lokaleleje uden forplejning DKK 1.500,-
Lokaleleje samt kaffe/te med hjemmebag DKK 90,- pr pers. (priseksempel v. 20 pers.)
Lokaleleje samt morgenmad med kaffe/te, frokost m.vand. Herefter
eftermiddagskaffe og -kage (min. 20 pers)
DKK 325,- pr pers (priseksempel v. 20 pers.)
Lokaleleje og den forplejning, du kunne tænke dig Lad os give dig en pris!

Vi laver naturligvis også den forplejningspakke, der passer til dit behov. Kontakt os på tlf.: +45 98126933 eller info@chagall.dk for at høre mere.

Hotellets lille mødelokale – Direktionen

I hotellets mindre mødelokale, Direktionen, er der plads til max 8 personer. Der er gratis WiFi samt whiteboard i lokalet. Derudover er der mulighed for at indsætte flipover.

Bestil det lille mødelokale nu på tlf. 9812 6933 eller info@chagall.dk!
Brug for frisk luft? Mødelokalerne har udgang til hotellets hyggelige gårdhave, læs mere her.  

Lokaleleje uden forplejning DKK 650,- pr dag
Lokaleleje samt morgenmad med kaffe/te, rundstykker med smør, syltetøj og ost DKK 130,- pr pers (priseksempel v. 5 pers.)
Lokaleleje og den forplejning, du kunne tænke dig Lad os give dig en pris!

Vi laver naturligvis også den forplejningspakke, der passer til dit behov. Kontakt os på tlf.: +45 98126933 eller info@chagall.dk for at høre mere.

Konferencedage

Hvis dit arrangement skal afholdes over flere dage, kan der arrangeres overnatning på vores hotel til specielle priser. Du kan læse om vores værelser på Hotel Chagall her. Kontakt os på tlf.: 9812 6933 for yderligere information.