Go to Top

Golfophold

Dejlige golfophold med base i Aalborg – op til 31% rabat

Som noget helt nyt kan du bestille skønne golfophold på Hotel Chagall med Green Fee til Nordjyllands smukkeste Golfbaner! Brug dagen med god motion på en af de mange skønne golfbaner, nyd hotellets madpakke i smuk natur, kom glad og træt tilbage til hotellet og slap af inden Aalborgs restauranter skal opleves. Ses vi?

Bestil dit golfophold nu på tlf. +45 9812 6933 eller info@chagall.dk!
Læs mere om hotellets parkeringsforhold her

Hotel Aalborg Golf

GOLFPAKKE 1 med overnatning og GreenFee (OP TIL 30% RABAT)

Denne golfpakke indeholder

Pris KUN kr. 599,- per person i dobbeltværelse – op til 30% rabat!
HUSK at du selv bestiller din banetid på Golfbox – ved indtjek får du udleveret din voucher til Green Fee
Tillæg for enkeltværelse kr. 200,- per person
Tillæg for businessværelse kr. 200,- per værelse

Mod en merpris kan du vælge at din 1 x Green Fee skal gælde til
én af disse fem golfklubber i stedet for grundpakkens 3 muligheder.
Tillæg per person
Hobro Golfklub eller Mariager Fjord Golfklub DKK 25
Rold Skov Golfklub DKK 75
Ørnehøj Golfklub DKK 120
Aalborg Golfklub DKK 175

GOLFPAKKE 2 med overnatning, middag og GreenFee (OP TIL 31% RABAT)

Denne golfpakke indeholder

  • Overnatning
  • Lækker skandinavisk morgenmadsbuffet
  • Green Fee til gode og smukke Hals-, Brønderslev eller Sebber Kloster Golf Klub
  • Skøn 3-retters middag på San Giovanni

Pris KUN kr. 764,- per person i dobbeltværelse – op til 31% rabat!
HUSK at du selv bestiller din banetid på Golfbox – ved indtjek får du udleveret din voucher til Green Fee.
Tillæg for enkeltværelse kr. 200,- per person
Tillæg for businessværelse kr. 200,- per værelse

Mod en merpris kan du vælge at din 1 x Green Fee skal gælde til
én af disse fem golfklubber i stedet for grundpakkens 3 muligheder.
Tillæg per person
Hobro Golfklub  eller Mariager Fjord Golfklub DKK 25
Rold Skov Golfklub DKK 75
Ørnehøj Golfklub DKK 120
Aalborg Golfklub DKK 175

GREEN FEE TIL NORDJYLLANDS SKØNNE GOLFKLUBBER

Nordjylland er rig på smuk, vild natur og dejlige golfbaner, og Hotel Chagall i Aalborg ligger midt i skønne nordjyske.  Hyggelige hotel Chagall er derfor en oplagt destination, når du skal på golfferie eller -weekend. Hotellet har lavet Green Fee-aftaler med mange af områdets dejlige golfklubber, så du selv kan bestemme, hvor du vil spille golf og med banebooking på golfbox, er det let at se hvor, der er ledige spilletider. Herunder kan du se og læse lidt om alle de golfklubber, hotellet har en aftale med.

Aalborg Golf Klub ligger blot 9 km syd-vest fra hotellet. Banen er let kuperet med skov og smukke søer. Klubben har 3 sløjfer á 9 huller, som hver uge kombineres til henholdsvis en 18-hulsbane og en 9-hulsbane. Banen har bl.a. lagt græs til en turnering på European Challenge Tour 2001. Aalborg Golf Klub har driving range, indspilsområde & putting green, restaurant, samt bad & omklædning.
Aalborg Golf Klub, Jægersprisvej 35, 9000 Aalborg.

Ørnehøj Golfklub ligger blot 12 km syd-øst fra hotellet. Banen er velplejet og byder på smuk, afvekslende og let kuperet natur med udsigt over Aalborg og Limfjorden.  Ørnehøj Golfklub tilbyder driving range, café og golfshop.
Ørnehøj Golfklub, Gammel Lundegårde 70, 9260 Gistrup.

Sebber Kloster Golfklub ligger blot 29 km syd-vest fra hotellet. Banen er beliggende i et naturskønt område i et lækkert bakket terræn ved det historiske Sebber Kloster. Sebber Kloster Golfklub har en 18-hullers bane med et par på 72 og en 9-hullers bane med et par på 29 samt Pay&Play. Der er både driving range, Golfshop og garderobe.
Sebber Kloster Golfklub, Bjerregårdsvej 23, 9240 Nibe.

Hals Golfklub ligger blot 32 km nord-øst fra hotellet. Hals Golfbane er med dens 18 huller smukt beliggende i et dejligt område bestående af et kombineret seaside- og skovmiljø ved indsejlingen til Kattegat ved Limfjorden. Fra terrassen er der en enestående udsigt og kun 400m til Limfjorden. Her kan du spille på en af Nordjyllands flotteste par 3 baner og møde deres populære træner Howard Barton. Der er mulighed for omklædning og bad efter turen.
Hals Golfklub, Nordmandshage 40, 9370 Hals.

Brønderslev Golfklub ligger blot 33 km stik nord fra hotellet. Banen er let kuperet i et forfriskende pust af blandet natur. Brønderslev Golfklub har tre 18-hullers baner (med par på mellem 69 og 71) og en 9-huls bane – på den måde er der masser af variation. Klubben har bagskabe, driving range, Golfshop, cafeteria, garderobe samt bad & omklædning.
Brønderslev Golfklub, Golfvejen 83, 9700 Brønderslev.

Rold Skov Golfklub ligger blot 33 km syd fra hotellet. Banen er klar en oplevelse værd med en beliggenhed i noget af Danmarks smukkeste natur, nemlig i udkanten af den smukke Rold Skov og tæt på Rebild Bakker. Rold Skov Golfklub har en skøn 18-hullers bane med et par på 72 og en 6-hullers bane med et par på 18. I klubben kan du nyde driving range, golfshop, restaurant, garderobe, boldrende samt bad & omklædning.
Rold Skov Golfklub, Golfvej 1, 9520 Skørping.

Mariagerfjord Golfklub ligger blot 47 km syd-øst fra hotellet, på sydsiden af Mariager Fjord. Udsigten, der nok er en af de bedste i Danmark, er fremragende med et mix af fjordpanorama og skovnære greens, og flere af hullerne er anlagt helt kystnært. Banen er i alt godt 5,5 kilometer lang og byder med et par på 71 på udfordringer for alle. Banen er normalt mellem top 10-20 i Danmark og en bane som greenfee spillerne valfarter til igen og igen. Mariagerfjord Golfklub har en velassorteret proshop samt en udsøgt restaurant med en fantastisk udsigt til fjorden.
Mariagerfjord Golfklub, Mariagervej 101, 9560 Hadsund.

Hobro Golfklub ligger 54 km syd fra hotellet og er en af Danmarks absolut bedste baner. Klubben er beliggende ved smukke Mariagerfjord, tæt på Hobro. Den er designet af arkitekten Michael T. Møller ud fra strategien: “Tag en chance og bliv belønnet” – dvs. safe-spil giver kortere længde men straffes ikke yderligere og banen tilgodeser derved alle handicapgrupper. Hobro Golfklub er kendt for gode, hurtige greens og Danmarks Hole In One klub No. 1 – ikke uden grund. Ved Hole In One er der præmier på alle par 3 huller og på hul 14 kan du vinde en bil!
Hobro Golfklub, Torndalsvej 3, 9500 Hobro.

Bestil din golfpakke nu på tlf. +45 9812 6933 eller info@chagall.dk!
Det er selvfølgelig muligt at få en madpakke med på golfbanen! Læs mere her…

Bestil nemt din banetid på Golfbox

Når I har booket jeres golfophold 1 eller 2 på Hotel Chagall, logger I på Golfbox og bestiller jeres tid på golfbanen. I kan vælge imellem alle ovenstående klubber (dog gælder pakkerne ikke for Sebber Kloster Golfklub i uge 34, 2015). Når I ankommer til hotellet får I en voucher til den valgte golfbane – voucheren gælder som betaling på golfbanen og golfpakkens pris betales på hotellet ved afrejse. Så bliver det ikke lettere!

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på tlf. +45 9812 6933 eller sende en mail til info@chagall.dk


Vi er også med i…

Golfophold Danmark        Golfophold Danmark